Share |

Tel.

033 – 4333 970

Fax.

033 – 4333 971

 
 

10% winterkorting op al uw schilderwerk!!
Binnenwerk 10%
Buitenwerk 10%
Kijk naar de voorwaarden

 

Wanden en plafonds spuiten


Het spuiten van wanden en plafonds geeft een strak eind resultaat. De muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na de droging nagenoeg geen structuur zichtbaar is. Dit in tegenstelling als je de muurverf aanbrengt met een roller. Hierbij blijven bijna altijd banen en structuur van de roller zichtbaar.

Wij maken gebruik van verschillende spuitsystemen en de daarbij horende spuittechnieken.


                                                                                                                            
Het gebruik van het airless spuitsysteem heeft een groot voordeel ten opzichte van de andere spuitsystemen. De muurverf wordt op hoge druk gespoten, hierdoor bereiken we direct snelheid met het afwerken. Daarom is het spuiten met een airless spuitsysteem zeer aantrekkelijk voor grote oppervlaktes.

       

                                                                                                                   
Naast de airless hebben wij ook een luchtondersteunende Easy spray spuitsysteem. Met dit systeem wordt de druk verlaagd. Het voordeel hiervan is dat met het spuiten van de muurverf minder nevel vrijkomt ten opzichte van de airless. Deze spuittechniek is vooral aantrekkelijk voor de kleinere ruimtes en oppervlaktes. 

Multicolor spuitwerk (Sigmulto)
Een van de meest moderne producten is de gespoten Sigmulto. Dit is een gespikkelde, meerkleurige wandafwerking die in een grote variatie van kleuren te verkrijgen is. Het resultaat is een helder gekleurde, duurzame, kras- en stootvaste zeer goed reinigbare wandafwerking. 

                                                                        
Het aanbrengen (spuiten) van deze verf is een specialistisch proces, wat niet alle schildersbedrijven beheersen. Remco van Uffelen Schilderwerken Amersfoort is de techniek echter goed meester en garandeerd een fantastisch resultaat. 

Dit product is toepasbaar op vele ondergronden zoals glasweefselbehang, glad stuckwerk, spack, etc, etc. Na de droging is dit product goed reinigbaar. 

Kozijnen, deuren, meubels, keukens e.d. spuiten

Kozijnen, deuren, meubels, keukens e.d. Voor bijna alle spuitwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Deze onderdelen worden, in de spuiterij of bij uitzonderingen op locatie, op een professionele manier voorgewerkt en met een twee componenten lak gespoten. Dit verfsysteem wordt praktisch altijd gespoten met een HVLP spuitsysteem.
U kunt zo bijvoorbeeld uw oude keuken of meubels weer een fris en nieuw uiterlijk geven. En toch voor relatief weinig geld, weer een paar jaar langer van genieten. Dit is mogelijk in elke gewenste kleur en in mat, zijde- of hoogglans.
Alles wordt netjes en helder geregeld. Indien gewenst kan er ook gebruik worden gemaakt van onze bezorgdienst.
Ook voor aannemers of timmerfabrieken kunnen wij de spuitwerkzaamheden uit handen nemen. Meer weten? Maak dan nu een afspraak!
  
Spackspuiten

Spack is een sierpleister die steeds meer wordt toegepast als wandafwerking in woonhuizen en kantoorpanden. Spack geeft een strakke en sterke afwerking. 

Een groot voordeel van spack is dat er weinig tot niets aan de wanden voorbehandeld hoeft te worden. De spack wordt eenmaal aangebracht en gladgestreken om de ondergrond geschikt te maken voor de afwerking. Na het drogen van deze laag wordt de ondergrond eenmaal afgekorreld om het eindresutaat te bereiken.

Standaard wordt spack in het wit met Brander Crystal gespoten. Echter het is een mogelijkheid om spack op kleur te laten spuiten. De kleur van de spack kan aan de hand van elke kleurenwaaier gekozen worden. De aangebrachte spack leent zich er ook goed voor om te worden geschilderd. 

Hoe fijn of hoe grof de spack wordt gespoten bepaalt u zelf. 

Bij verf- en spackspuitwerk met oppervlaktes vanaf 500 m2 gelden aantrekkelijke kortingen!!                                                          


                                                                                          
                
                                                                                                     hierboven voorbeeld van de structuur van de spack.