Share |

Tel.

033 – 4333 970

Fax.

033 – 4333 971

 
 

10% winterkorting op al uw schilderwerk!!
Binnenwerk 10%
Buitenwerk 10%
Kijk naar de voorwaarden

 

Het is onvermijdelijk, er komt een dag dat uw pand weer onderhoud nodig heeft. De weersinvloeden zoals regen en UV-straling tasten het schilderwerk aan. De glans verdwijnt en de verflaag gaat gebreken vertonen. De verstekken in het houtwerk en de kitranden langs het glas gaan open staan door het werken van het hout. Hierdoor kan vocht het houtwerk binnendringen. De kans op houtrot is vanaf nu aanwezig en dat wilt u voorkomen. U wilt natuurlijk geen extra kosten in de toekomst. 
                                               
                                                                                                                   

Wat als er toch sprake is van houtrot? Om een probleem op te lossen is het nodig om de oorzaak aan te pakken. Er zijn verschillende oorzaken voor houtrot. Een ondeugdelijk verfsysteem, openstaande verstekken en lekkende onderdelen kunnen allemaal leiden tot houtrot. Vocht van binnenuit het pand of verkeerd geplaatste beglazing kan zelfs een oorzaak zijn. 

Na het aanpakken van de oorzaak kan de houtrot verholpen worden. In de meeste gevallen is e.e.a. goed op te lossen door het uitvoeren van een pastareparatie. Deze pasta bestaat uit twee componenten en is elastisch genoeg om het werken van het hout op te vangen. Nadat de houtrot op de juiste manier is verwijderd, kan het met impregneer worden behandeld. Hierna wordt de pastareparatie uitgevoerd. Indien noodzakelijk is het ook mogelijk om een deelvervanging uit te voeren. 

Remco van Uffelen Schilderwerken Amersfoort beschikt over de vakkennis en ervaring om u een kwalitatief verfsysteem aan te bieden. Wij hebben hiervoor enkel topmaterialen geselecteerd om een deugdelijk verfsysteem neer te zetten.