Share |

Tel.

033 – 4333 970

Fax.

033 – 4333 971

 
 

10% winterkorting op al uw schilderwerk!!
Binnenwerk 10%
Buitenwerk 10%
Kijk naar de voorwaarden

 

Verplicht onderhoud, een verbouwing of gewoon verfraaïng van uw leefomgeving. Voor al uw binnen schilderwerkzaamheden kunt u terecht bij Remco van Uffelen Schilderwerken Amersfoort. Wij behandelen elke opdracht zorgvuldig, om zo de overlast tot een minimum te beperken. Duidelijke afspraken maken met de klant is hierin een belangrijk aspect. 


Houtwerk:

Gehele renovatie of onderhoudsschilderwerk aan uw trappen, kozijnen en deuren. Geen probleem! Wij hebben hiervoor de kennis en ervaring in huis. Wat veel mensen niet weten is dat de staat van uw binnenschilderwerk aan uw buitengevel kozijnen van belang is voor uw buitenschilderwerk. Als er ondeugdelijke glasvoorzieningen, open verstekken, etc. aanwezig zijn, kan er vocht van binnenuit in het houtwerk terecht komen. Alsnog kans op houtrot of andere problemen terwijl u zo netjes de buitenzijde onderhoudt. Dit kan niet de bedoeling zijn, dus zorg dat u er op tijd bij bent! 
U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer info over de mogelijkheden van de verschillende verfsystemen e.d. 

                                                                                                                                           

Wandafwerking:

Muurverf
Natuurlijk hebben we alle soorten muurverven in huis. Een simpele latex tot een bijna matte muurverf die hoog reinigbaar is. (zeer geschikt voor o.a. keukens) Hierin zijn veel mogelijkheden, waardoor we voor elke ondergrond en situatie een oplossing hebben. Bijna alle verven zijn in de gewenste kleur te maken. 

Glasweefselbehang
Er zijn ook mogelijkheden om uw wanden af te werken met een glasweefselbehang. Het voordeel is, van dit behang met een profesionele kwaliteit, dat het duurzaam is. Van elk pand werken de wanden, dit is normaal en niet te voorkomen. Toekomstige scheuren in wanden blijven achter het behang zitten. De vezels van het behang maakt de structuur sterk en duurzaam. Dit behang wordt eerst op de ondergrond geplakt, zodat het daarna in de gewenste kleur met een muurverf gesausd kan worden. Bent u in de toekomst de kleur meer dan zat of gewoon weer aan een schildersbeurt toe. Dan is het behang ook in de toekomst gewoon weer te sausen om een vrolijk en fris resutaat te bereiken. 

                                                                                          

Er zijn verschillende motieven verkrijgbaar, hierboven een paar voorbeelden. Naast de vele mogelijkheden met motieven, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld uw logo in het glasweefselbehang te laten verwerken. Iets unieks wat je nog niet veel ziet.

Multicolor spuitwerk (Sigmulto)
Een van de meest moderne producten is de gespoten Sigmulto. Dit is een gespikkelde, meerkleurige wandafwerking die in een grote variatie van kleuren te verkrijgen is. Het resultaat is een helder gekleurde, duurzame, kras- en stootvaste zeer goed reinigbare wandafwerking. 

                                                 

Het aanbrengen (spuiten) van deze verf is een specialistisch proces, wat niet alle schildersbedrijven beheersen. Remco van Uffelen Schilderwerken Amersfoort is de techniek echter goed meester en garandeerd een fantastisch resultaat. 

Dit product is toepasbaar op vele ondergronden zoals glasweefselbehang, glad stuckwerk, spack, etc, etc. Na de droging is dit product goed reinigbaar.

Harde afwerking
Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw wandafwerking. Er zijn harde afwerkingen mogelijk zoals glad stucwerk, spachtelputz, spack en stuctuurverf. Deze wandafwerkingen zijn alle geschikt om meteen of in de toekomst over te sausen in de gekozen kleur. De te verrichte handelingen om een strak eind resultaat te bereiken kunnen per ondergrond verschillen. 
Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Maak nu een afspraak!