Share |

Tel.

033 – 4333 970

Fax.

033 – 4333 971

 
 

10% winterkorting op al uw schilderwerk!!
Binnenwerk 10%
Buitenwerk 10%
Kijk naar de voorwaarden
  • Erkend leerbedrijf

    Geschreven door : Remco van Uffelen op sep '13 09 00:17 - reactie(s) : 0

In 2005, slechts 4 jaar na oprichting, is Remco van Uffelen Schilderwerken een erkend leerbedrijf geworden. Dat wil zeggen dat wij schilders/glaszetters in opleiding de kans geven om in ons bedrijf het schilders- en glasvak te leren. Dit is een driehoeksverhouding tussen school, leerling en ons als leerbedrijf. Tussen deze partijen zijn duidelijke afspraken gemaakt die waarborgen dat de leerling alle kans krijgt onder goede begeleiding zijn leerproces te doorlopen.

In de praktijk zien we dat deze leerlingen uiterst gemotiveerd zijn doordat ze de juiste begeleiding krijgen van de vakmensen op de werkvloer. Er is genoeg aandacht voor de leerling en deze staat altijd samen met meerdere vakmensen op een project.

Voor ons is dit de mogelijkheid om onze eigen vakmensen te creëren die voldoen aan de hoge eisen die wij aan ons personeel stellen. Deze opzet zorgt ervoor dat de leerlingen een goede balans vinden tussen theoretische kennis en praktijkervaring. Hetgeen onze kwaliteit voor de lange termijn waarborgt.